Cardi B slaat miljoen voor babyfoto af: “Ik wil mijn dochter nog niet laten zien”

Cardi B wil geen enkel bedrag aannemen voor babyfoto’s.
Brent N. Clarke/Invision/AP Cardi B wil geen enkel bedrag aannemen voor babyfoto’s.
Een onbekend medium heeft Cardi B (26) zeker een miljoen geboden voor foto’s van haar dochter Kulture.

In een interview met Apple Music vertelde de rapper dat ze het aanbod “van zeven getallen” heeft afgewezen. “Mijn man en ik willen op dit moment onze baby gewoon niet laten zien”, verklaarde Cardi, die in juli beviel van haar eerste kind met vakgenoot Offset.

Sinds de geboorte van Kulture hebben haar ouders alleen foto’s gedeeld waarop haar handen en voeten te zien waren. Cardi is wel vaak open over wat het moederschap met haar doet. Zo liet ze in augustus weten dat ze haar tour met Bruno Mars had moeten afzeggen, omdat het moederschap en het herstel van de geboorte van haar dochter toch iets meer van haar vroegen dan ze had gedacht.

Vorige week vroeg ze zich op de bank bij Jimmy Kimmel hardop af waarom niemand haar had gewaarschuwd wat een bevalling met haar intieme delen zou doen. “Als je gaat bevallen zeggen mensen alleen dat het pijn gaat doen. Niemand vertelde me dat mijn vagina gehecht zou moeten worden.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.