Cannabisbedrijf Whoopi Goldberg sluit de deuren

Whoopi Goldberg sluit haar bedrijf.
EPA Whoopi Goldberg sluit haar bedrijf.
Whoopi Goldberg stapt uit de cannabisbusiness. De actrice heeft de stekker uit Whoopi & Maya getrokken, het bedrijf dat ze vier jaar lang met zakenpartner Maya Elizabeth runde.

Volgens de New York Post is een ruzie tussen de twee eigenaressen de oorzaak van de ondergang van het bedrijf. Het bestuur zou eerder hebben geprobeerd de onderneming op te delen, maar uiteindelijk besloot Goldberg er de brui aan te geven.

Whoopi & Maya richtte zich in eerste instantie vooral op vrouwen met menstruatieklachten. Het bedrijf verkocht snacks, crème en badproducten met medicinale marihuana die de pijn van maandelijkse krampen zouden verlichten. Bij de lancering in 2016 verklaarde Goldberg tegenover Vanity Fair. “Dit zijn geen producten voor als je echt high wil worden, het is gemaakt om klachten weg te nemen. Een joint smoken is prima, maar de meeste mensen kunnen dat niet doen als ze naar hun werk moeten. Dit kun je dan wel meenemen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.