Camila Cabello smeekt fans: “Stop met gemene berichten te sturen naar de mensen die ik graag zie”

Camila Cabello
Photo News Camila Cabello
Camila Cabello (22) heeft via een uitgebreid bericht op Instagram haar fans opgeroepen om geen haatberichten meer te sturen naar de mensen van wie ze houdt. De Havana zangeres schrijft dat als haar fans echt van haar houden, ze moeten ophouden met het plaatsen van gemene comments of foto’s. 

“Dat jullie zulke berichtjes versturen doet me enorm veel pijn. Het is onnodig en de pijn stapelt zich alleen maar op. Er zit een echt persoon achter degene naar wie jullie tweets of comments zenden. Hen te spammen met hatelijke, ongevoelige teksten is niet grappig en staan niet voor de waarden die ik belangrijk vind,” aldus Camila. “Wees alsjeblieft aardig en respectvol. Ik weet dat jullie van me houden maar iemand die zoiets doet heeft geen respect voor de dingen die heilig voor mij zijn. De mensen om wie ik geef behoren daartoe en daarom zou ik het waarderen als jullie nare comments verwijderen en het laten rusten.”

Hoewel Camila niet meldt welke personen uit haar omgeving haatberichten zouden hebben ontvangen, duidt alles erop dat ze doelt op haar ex-vriend Matthew Hussey. De twee gingen onlangs uit elkaar, al heeft de zangeres daar zelf nog niet publiekelijk op gereageerd. Op Hussey’s Instagram-account zijn in elk geval meerdere comments gevonden die allesbehalve leuk voor hem zijn. Zo wordt er door fans ondermeer gerefereerd aan de samenwerking tussen Cabello en Shawn Mendes, door hem foto’s van de twee te sturen en teksten uit hun sexy duet ‘Señorita’ aan te halen.

Het bericht van Camila.
Instagram Het bericht van Camila.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.