Camila Cabello probeert het kapsel van Ariana Grande uit, maar dat loopt niet van een leien dakje: “Dit doe ik nooit meer”

Camila Cabello droeg, net zoals Ariana Grande, een hoge paardenstaart. “Dat doe ik nooit meer”, zegt ze.
AFP Camila Cabello droeg, net zoals Ariana Grande, een hoge paardenstaart. “Dat doe ik nooit meer”, zegt ze.
Camila Cabello (21) zal zich haar optreden op de MTV Europe Awards nog lang herinneren. Niet enkel omdat ze won, maar ook door haar hoge paardenstaart. “Het trekt aan mijn brein, zo pijnlijk”, klaagt de ster.

Het kapsel van de zangeres was geïnspireerd op dat van haar goede vriendin Ariana Grande. “Het trekt aan mijn brein, zo pijnlijk. Hoe doe jij dat toch, Ariana?”, tweette de ‘Havana’-zangeres. “Wel, jij hebt wel degelijk echt haar, dus dat maakt het waarschijnlijk iets pijnlijker”, lacht Ariana, verwijzend naar haar extensions. “Nee, grapje. Ik vertoef in constante pijn en het kan me totaal niet schelen. Ik ben blij voor jou dat je nog dingen voelt, dat moet leuk zijn.”

(lees verder onder de tweet)

Camila ruilde de paardenstaart al snel weer in voor haar gewone, losse lokken. “Thank u, next”, grapt ze, verwijzend naar de gelijknamige single van Ariana. Daarin rekent de ‘The Way’-zangeres, die recent brak met verloofde Pete Davidson, af met haar ex-liefjes. Camila maakte snel van de gelegenheid gebruik om Ariana ‘ten huwelijk’ te vragen. “Wil je terug mijn vrouw zijn?”, tweette Camila. Ariana ging vol zelfspot op het aanbod in. “Ik dacht dat je het nooit zou vragen.” De twee zangeressen hadden in het verleden al het koosnaampje ‘wife’ voor elkaar, maar gingen ‘uit elkaar’ toen Ariana zich verloofde.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Tom Desmedt

    Wow wat een nieuws zeg!