Cameron Diaz voelt zich aangetrokken tot vrouwen

Actrice Cameron Diaz
ap Actrice Cameron Diaz
Cameron Diaz vindt het maar meer dan normaal om de schoonheid van een andere vrouw te waarderen. Meer nog, het is normaal voor vrouwen om  zich af en toe eens aangetrokken te voelen tot andere vrouwen. Diaz werd in het verleden al gespot aan de arm van zangers Jared Leto en Justin Timberlake.

"Vrouwen zijn mooi, heel mooi zelfs", gaf de actrice toe. "Ik denk dan ook dat elke vrouw het wel eens meemaakt dat ze zich aangetrokken voelt tot een andere mooie dame. Het is niet abnormaal om een knappe vrouw te waarderen."

Maar wees niet bang mannen, de actrice verkiest nog steeds een echte man. Vooral Britse mannen zouden helemaal haar smaak zijn. Zij zouden het meeste gevoel voor humor hebben. Maar eens die man te veel parfum opdoet en te ontwetend is, knapt ze af.

"Er zijn ook mannen die ontzettend onbeleefd kunnen zijn. Voor zo'n mannen heb ik geen geduld. Ooh en mannen die te veel parfum opdoen. Dat kan ik niet uitstaan", vertelt Diaz aan het magazine Glamour. "Hoewel hygiëne toch belangrijk blijft. Net zoals het gevoel voor humor, daaraan zie je hoe slim een man is", aldus Diaz.

Cameron is binnenkort opnieuw op het groot scherm te zien in de komedie 'The Other Woman'.

Diaz zou naar eigen zeggen, vallen voor Britse mannen met een enorm gevoel voor humor.
photo_news Diaz zou naar eigen zeggen, vallen voor Britse mannen met een enorm gevoel voor humor.