Cameron Diaz en Christina Hendricks pakken uit met stevige decolleté

getty

Opvallende verschijning op de première van de komedie 'Gambit' in Londen: Cameron Diaz. Logisch zult u zeggen, want ze speelt de hoofdrol. Klopt, maar deze keer verscheen de 40-jarige actrice allesbehalve als grijze muis op de rode loper. Ze koos voor een ontwerp van Stella McCartney, waarbij de klemtoon opvallend op de decolleté lag. Is het dan toeval dat het in januari gonsde van de geruchten over een borstvergroting? Een maatje extra doet blijkbaar wonderen.

Diaz sprak zich ook uit over de keuze voor Barack Obama als president. "Toen ik vanmorgen om 6 uur wakker werd, had ik schrik voor de totale afgang van Amerika. Niet nodig, zo bleek, nu ben ik heel trots op mijn land. De democratie is nog steeds intact."

getty
Cameron samen met tegenspeler Colin Firth.
reuters Cameron samen met tegenspeler Colin Firth.

Ook Christina Hendricks kwam tijdens een première overigens met een stevige boezem op de proppen. In 'Ginger & Rosa' speelt ze de moeder van Elle Fanning, maar die laatste werd als hoofdrolspeelster volledig in de schaduw gezet.

Vorige maand kreeg de voluptueuze actrice het nog aan de stuk met een journaliste omdat die haar omschreef als een inspiratiebron voor de iets vollere vrouw. Christina wist duidelijk niet wat ze hoorde. "Mij zo noemen, is gewoon onbeleefd", luidde haar niet mis te verstane reactie.

getty
photo_news
Christina naast Elle Fanning.
getty Christina naast Elle Fanning.
getty