Cameron Diaz doet met leren jurkje zelfs Kate Upton verbleken

In 'The Other Woman' raakt Cameron Diaz maar niet uitgepraat over het perfecte lichaam van Kate Upton. "Met zo'n lijf past alles van de eerste keer. Ze scoort een perfecte tien, met een E-cup erbovenop", klinkt het zelfs in bovenstaand fragment. Een bittere vaststelling, want de rondborstige stoot blijkt er met haar vriend vandoor. Leslie Mann zit in hetzelfde schuitje, straffer nog: zij is zelfs getrouwd met Nikolaj Coster-Waldau. De drie bedrogen vrouwen spannen daarop samen om het de 'scheefpoeper' van dienst betaald te zetten.

In het echte leven legt Diaz zich echter niet zomaar neer bij een figurantenrol. Tijdens de première in Amsterdam kwam de Amerikaanse actrice nog ietwat bleekjes voor de dag met een 'simpele' jurk van Christian Dior, maar gisteren in Londen duldde ze geen enkele concurrentie meer. Met een strakke leren outfit blies ze Uptons geslaagde Marilyn Monroe-look van de dag voordien weg.

En de 41-jarige ster had ook opvallende dingen te vertellen. "Ik vind vrouwen echt heel knap", verklaarde ze recent in het tijdschrift 'Glamour'. "Volgens mij voelen alle dames zich tot op een zeker punt wel aangetrokken tot hun soortgenoten." Ook in 2010 verklapte Diaz al eens seksuele gevoelens te hebben voor andere vrouwen, zonder daarom een lesbienne te zijn.