Cameron Diaz doet lief Lady Gaga binnen

Cameron Diaz en Taylor Kinney op de filmset van 'The Other Woman'.
photo_news Cameron Diaz en Taylor Kinney op de filmset van 'The Other Woman'.

Cameron Diaz mag vorig jaar dan wel veertig kaarsjes hebben uitgeblazen, de blonde vamp weet nog altijd hoe ze een man moet aanpakken. Dinsdag werd de actrice gefilmd toen ze Lady Gaga's liefje Taylor Kinney (31) binnen deed. Van bedrog was er echter geen sprake. Wel gaven Diaz en Kinney het beste van zichzelf op de filmset van 'The Other Woman'.

Als acteurs worden ze natuurlijk verondersteld een scène er zo geloofwaardig mogelijk te laten uitzien en daar slaagt het filmduo met grote onderscheiding in. De kans dat Lady Gaga, die sinds september 2011 een relatie heeft met Kinney, haar ogen subtiel even zal afwenden van het scherm bij deze scène lijkt ons alvast groot.

Zwanger
Net zoals in haar eerdere film, 'What to Expect When You're Expecting', speelt de 40-jarige Diaz een zwangere vrouw. In de nagelwitte jurk, die kort genoeg is om haar mooie benen te showen, is het ronde buikje van de actrice perfect zichtbaar. Eerder gaf Diaz, die zelf geen kinderen heeft, al toe dat moederrollen spelen haar zin heeft gegeven om zelf kinderen te krijgen, al dan niet via adoptie.

photo_news
photo_news
photo_news
photo_news