Caitlyn Jenner zoekt draagmoeder voor baby

Caitlyn Jenner en haar vriendin Sophia Hutchens.
EPA Caitlyn Jenner en haar vriendin Sophia Hutchens.
Hoewel ze bijna 70 jaar is en al 6 kinderen heeft, zou Caitlyn Jenner graag een baby in haar leven verwelkomen met haar 22-jarige vriendin Sophia Hutchens. Volgens Closer Magazine “is het een droom van transgender Jenner om nu de rol van moeder in plaats van vader op zich te nemen”.

“Caitlyn en Sophia hebben het al een poosje over het krijgen van kinderen en zijn op zoek naar een geschikte draagmoeder, omdat Sophia eveneens transgender is," aldus een bron. Hoewel hun relatie nooit officieel bevestigd is, verschijnen de twee regelmatig samen op feestjes en woont Sophia bij Caitlyn in Malibu.

Volgens het blad zouden Jenner's kinderen niet staan te springen om een nieuw broertje of zusje. De baby zou namelijk jonger zijn dan de kleinkinderen die Caitlyn al heeft.

Uit Caitlyn's twee eerste huwelijken heeft zij dochter Casey en zoons Burt, Brody en Brandon. Met haar meest recente ex-vrouw Kris Jenner deelt ze dochters Kendall en Kylie. Ook was ze jarenlang stiefvader van de Kardashians, toen Caitlyn nog door het leven ging als Bruce.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Tommy Verstraeten

    Ik heb niets tegen transgenders ook niet tegen twee vrouwen of twee mannen die samen een kind krijgen en opvoeden maar ik heb wel een probleem met een 70-jarige die nog een kind wil. Denk eens aan dat kind a.u.b In dit geval krijgt het een overgrootmoeder als moeder want dat is wat Jenner wel al een tijdje is door haar eigen kinderen en diens kinderen.

  • Freddy Van de Velde

    Zot zijn doet geen zeer ?!

  • Jean Paul Peelos

    Gekke, gekke, gekke wereld.