Caitlyn Jenner niet uitgenodigd op huwelijk van haar zoon

Caitlyn Jenner mag niet naar het trouwfeest van haar eigen zoon komen.
Photo News Caitlyn Jenner mag niet naar het trouwfeest van haar eigen zoon komen.
De zoon van Caitlyn Jenner (68) gaat een dezer dagen trouwen in Bali, maar de 'I Am Cait'-ster is niet aanwezig bij de bruiloft. Brody Jenner (34) koos er ook voor halfzussen Kendall en Kylie Jenner niet uit te nodigen.

Brody werd in de jaren 90 bekend door zijn rollen in realityshows als 'The Princes Of Malibu en The Hills', waarin zijn toenmalige vriendin Lauren Conrad gevolgd werd. Ook in het achtste seizoen van 'Keeping Up With The Kardashians' dook hij geregeld op. Volgens een bron van de site heeft hij sinds de scheiding van zijn vader en Kris Jenner echter de banden met de Kardashians verbroken. Hij zou halfzussen Kendall en Kylie Jenner ook niet meer spreken.

Volgens de bron is de relatie van Brody en vader Caitlyn wel redelijk goed. Zij werd echter daags voor de bruiloft op Bali nog thuis in Malibu gespot. Het is niet duidelijk waarom de realityster, die drie zoons en drie dochters heeft uit drie huwelijken, niet bij de huwelijksplechtigheid aanwezig is. In een interview met Broadly zei ze onlangs: "Ik heb veel kinderen, maar soms is het door omstandigheden moeilijk om een hechte band met hen te hebben. Ze hebben allemaal hun levens, iedereen is verder gegaan. Ik breng heel veel tijd thuis door in mijn eentje."

Brody Jenner
EPA Brody Jenner
Kendall en Kylie Jenner
EPA Kendall en Kylie JennerReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.