Ga naar de mobiele website
^ Top

Caitlyn Jenner droeg beha en slipje onder kostuums

Photo News
Caitlyn Jenner droeg stiekem een beha en slipje onder haar pak, toen ze nog door het leven ging als Bruce Jenner. Dat schrijft de realityster in haar memoire The Secrets Of My Life, waar People passages van in handen heeft.

"Niemand weet dat ik onder mijn kostuum een slipje aanheb en een beha draag", schrijft Jenner. "Dat ik niet Bruce Jenner ben, maar een vrouw die ik Caitlyn zal gaan noemen, die Bruce moet spelen met uitzondering van gestolen momentjes", vervolgt de 67-jarige tv-ster.

In april 2015 onthulde Bruce Jenner in het tijdschrift Vanity Fair dat hij voortaan door het leven ging als Caitlyn. Ze stond die maand ook prominent op de cover van het blad en in september 2015 onderging ze een operatie voor een geslachtsverandering.

Caitlyn openbaart in het boek dat ze zich nooit op haar gemak voelde tijdens de seks met haar ex-vrouw en moeder van onder andere Kendall en Kylie, Kris Jenner. Zij reageerde maandag boos op de uitgelekte passages uit de memoire en zei dat Caitlyn het verhaal over haar relatie met Kris uit haar duim heeft gezogen.

Meer over2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Lily Of Flanders

    Als ze maar gelukkig is....

  • Ben omar

    Echt vies

Gesponsord

Meld een bug