Caitlyn Jenner (68) spreekt voor het eerst over relatie met 22-jarige Sophia: "We zijn onafscheidelijk"

Caitlyn Jenner en Sophia Hutchins verschenen in juli van dit jaar samen op de ESPY Awards in Los Angeles.
AFP Caitlyn Jenner en Sophia Hutchins verschenen in juli van dit jaar samen op de ESPY Awards in Los Angeles.
Caitlyn Jenner (68) heeft voor het eerst openlijk gesproken over haar relatie met de 22-jarige Sophia Hutchins. In een interview met Variety bevestigt ze de geruchten die al bijna een jaar de ronde doen. "We zijn onafscheidelijk."

"Ik wil er niet te veel over uitweiden, maar we zijn heel close", vertelt de oud-atleet en vader van Kendall en Kylie Jenner aan Variety. "We doen bijna alles samen en zijn zo goed als onafscheidelijk."

Haar verklaring komt er nadat Sophia, die tot voor kort als Scott door het leven ging, in een Q&A op Instagram bevestigde dat ze daadwerkelijk een stel zijn. "Ja, we zijn een koppel", schreef het transgendermodel, gevolgd door een hartjes emoji. Op de vraag wat ze vindt van de kritiek op haar relatie antwoordde Sophia: "Het is een nieuwe ervaring voor me, maar het is zeker de moeite waard." Eén fan ging nog een stapje verder en vroeg of de geruchten van de verloving kloppen. "Als het zover is, zal ik je de ring laten zien", antwoordde Sophia. 

Caitlyn en Sophia wonen, samen met hun hondje Bertha, in Caitlyns huis in Malibu. Sophia hoopt nu werk te vinden als fotomodel, maar sinds ze inwoont bij Caitlyn - die een geschat fortuin van 90 miljoen euro heeft - lijkt dat opeens minder dringend. 

Jenner maakte in 2015 bekend voortaan als vrouw door het leven te willen gaan. Ze werd een rolmodel voor alle transgenders, maar werd na enkele controversiële uitspraken en openlijke steun voor Donald Trump verstoten door haar entourage, incluis haar eigen familie. "Sophia is de enige die ze nog heeft. Ze klampt zich krampachtig aan haar vast, en daar profiteert Sophia van", klonk het. 
16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • els de Loof

  Ze doen wat ze willen. Maar ik denk wat ik wil : pervers.

 • Tony Vanheste

  Idd die doen niemand kwaad. Laat deze mensen doen. Wil je weten wat voor een probleem het is, bezoek dan eens de film Girl.prachtige film

 • pietertje Kamp

  So what, wat is het probleem ? Ze doen niemand kwaad en zijn perfect gelukkig samen.

 • Dominique Cox

  Die doet dat opzettelijk om in de belangstelling te lopen voor de winst, want die verschijnt op TV, tabloids, tijdschriften, enz... met zijn gedoe. Wat zou hij anders doen om te verdienen?

 • Peter Van Cleemput

  Ik moest het artikel een paar keer herlezen maar kort samengevat komt het hier dus op neer : Een schatrijke oude omgebouwde man met een jong omgebouwd jongetje. Money money money, must be funny, in a rich mans' world..