Caitlyn Jenner (68) spreekt voor het eerst over relatie met 22-jarige Sophia: "We zijn onafscheidelijk"

Caitlyn Jenner en Sophia Hutchins verschenen in juli van dit jaar samen op de ESPY Awards in Los Angeles.
AFP Caitlyn Jenner en Sophia Hutchins verschenen in juli van dit jaar samen op de ESPY Awards in Los Angeles.
Caitlyn Jenner (68) heeft voor het eerst openlijk gesproken over haar relatie met de 22-jarige Sophia Hutchins. In een interview met Variety bevestigt ze de geruchten die al bijna een jaar de ronde doen. "We zijn onafscheidelijk."

"Ik wil er niet te veel over uitweiden, maar we zijn heel close", vertelt de oud-atleet en vader van Kendall en Kylie Jenner aan Variety. "We doen bijna alles samen en zijn zo goed als onafscheidelijk."

Haar verklaring komt er nadat Sophia, die tot voor kort als Scott door het leven ging, in een Q&A op Instagram bevestigde dat ze daadwerkelijk een stel zijn. "Ja, we zijn een koppel", schreef het transgendermodel, gevolgd door een hartjes emoji. Op de vraag wat ze vindt van de kritiek op haar relatie antwoordde Sophia: "Het is een nieuwe ervaring voor me, maar het is zeker de moeite waard." Eén fan ging nog een stapje verder en vroeg of de geruchten van de verloving kloppen. "Als het zover is, zal ik je de ring laten zien", antwoordde Sophia. 

Caitlyn en Sophia wonen, samen met hun hondje Bertha, in Caitlyns huis in Malibu. Sophia hoopt nu werk te vinden als fotomodel, maar sinds ze inwoont bij Caitlyn - die een geschat fortuin van 90 miljoen euro heeft - lijkt dat opeens minder dringend. 

Jenner maakte in 2015 bekend voortaan als vrouw door het leven te willen gaan. Ze werd een rolmodel voor alle transgenders, maar werd na enkele controversiële uitspraken en openlijke steun voor Donald Trump verstoten door haar entourage, incluis haar eigen familie. "Sophia is de enige die ze nog heeft. Ze klampt zich krampachtig aan haar vast, en daar profiteert Sophia van", klonk het. 
10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Shakira moessa

  Wat een soep, als man je laten ombouwen tot 'vrouw' om dan prompt lesbisch te worden ? Wat een gedoe..

 • Christophe Moser

  En waren ze ervoor dan homofiel met mannen, hetero met vrouwen of een combiné van de twee en welk van de twee dan eerst?

 • Joske Vermeulen

  kom even serieus blijven he. Eerst noem je hem, haar. 2 zinnen later weer vader, dan weer haar.Mijn brein kan niet meer volgen. Wat is het nu???

 • Karel Tichmann

  Louis Tabback: Een 68 jarige ($100 miljoen) met een 22 jarige (0 miljoen). Da's gewoon bijdehand, ongeacht gender.

 • Domien Deschutter

  sophie ziet er nog goe uit... ik vraag me af of, als je als man zo iemand tegen komt die volledig omgebouwd is, je het zou opmerken, dien men het niet vertelt? op z'n minst speciaal en intrigerend te noemen