Britse tv-presentatrice krijgt 139 klachten over borsten

De Britse tv-presentatrice Holly Willoughby.
getty De Britse tv-presentatrice Holly Willoughby.
Het decolleté dat tv-presentatrice Holly Willoughby droeg bij de grote finale van 'The Voice UK' heeft heel wat stof doen opwaaien in het Verenigd Koninkrijk. De BBC, waarop de talentenjacht werd uitgezonden, kreeg zoveel klachten over Holly's borsten dat de openbare omroep zich genoodzaakt zag zich te verontschuldigen bij de misnoegde kijkers.

De BBC mag de 139 klachten van de kijkers dan wel ernstig nemen, Holly zelf is niet van plan een verantwoording af te leggen voor haar kledingkeuze. "Het zijn maar borsten hoor", aldus de blondine in een interview met de Britse krant The Mirror. "We trekken ons hier absoluut niets van aan. Dan (Baldwin, haar echtgenoot en producer van 'The Voice UK', nvdr.) wordt trouwens nooit jaloers."

De zwarte jurk van Willoughby was inderdaad niet echt zedig te noemen. Naast het opvallende decolleté, zorgde een diep uitgesneden split er immers voor dat ook haar benen netjes zichtbaar werden. Al zijn we in deze Lady Gaga- en Beyoncé-tijden natuurlijk wel wat gewoon.

Andy Murray
Het is niet de eerste keer dat een tv-verschijning van Holly wat blijft nazinderen. Zo haalde ze een kleine maand geleden al eens het nieuws nadat ze de kersverse Wimbledonkampioen Andy Murray wilde verleiden tot uitspraken over een mogelijke verloving met zijn vriendin Kim Sears met de woorden: "Wat zou je volgende uitdaging kunnen zijn? Na de US Open, de Olympische Spelen en Wimbledon... misschien een aanzoek?" De tenniskampioen gaf haar echter lik op stuk: "Ik ken je nauwelijks tien minuutjes. Ik zou het nooit als eerste aan jou verklappen." Auwtch.

Videostill YouTube