Britse politie op zoek naar zoon Tom Hanks

Chet Hanks
Instagram Chet Hanks
De Britse politie is op zoek naar Chet Hanks, de zoon van de wereldberoemde acteur Tom Hanks. De jongen zou dit weekend een hotelkamer vlakbij de luchthaven Londen Gatwick hebben vernield, volgens Mirror heeft Chet voor 1200 pond (ruim 1600 euro) schade aangericht.

Chet (24) zou na een feestje drie meisjes mee hebben genomen naar zijn hotelkamer en volgens Mirror liep het daar behoorlijk uit de hand. Hotelmedewerkers ontdekten de enorme rommel pas de volgende dag, Chet was toen al lang en breed vertrokken. De medewerkers besloten toen onmiddellijk om de politie in te schakelen.

De Britse krant heeft foto's van de vernielde kamer op de website staan. Daarop is te zien dat er een televisie van de muur is getrokken, spiegels en lampen zijn kapot en de kamer ligt bezaaid met glas. De Britse politie zou nu samenwerken met andere instanties om de zoon van Hanks op te pakken zodat ze hem kunnen ondervragen, schrijft Mirror.

De zoon van Tom Hanks worstelt al een lange tijd met een hardnekkige drugsverslaving. In november gaf hij toe al sinds zijn zestiende drugs te gebruiken. Hij besloot hulp te gaan zoeken en liet zijn volgers destijds weten dat het goed met hem ging. Of hij nu weer gebruikt, is niet bekend.