Britney Spears toont haar prachtige figuur in gele bikini op het strand

Britney in gele bikini op het strand.
Instagram Britney in gele bikini op het strand.
'Mrs. she's too big, now she's too thin', zo beschreef Britney Spears zichzelf destijds in haar nummer 'Piece of Me'. Vandaag heeft ze een bijzonder mooi figuur waar ze zich duidelijk niet meer voor schaamt.

De popzangeres, die pas een deal tekende om een jaar lang in Las Vegas op te treden, postte op Instagram een foto waarop ze samen met haar zoontjes op het strand te zien is. 

Britney zelf draagt een opvallende gele bikini, en ziet er fantastisch uit. Waar het gezin zich precies bevond vermeldt ze er niet bij, maar het staat in ieder geval in contrast met de rest van de Amerikanen, die momenteel kampen met een overlast aan sneeuw. "Mijn jongens en ik genieten van het warme weer," schrijft ze bij het kiekje. 

Ze postte ook een foto waarop ze in haar eentje staat en haar lichaam extra in de verf wordt gezet. 

Me and my boys enjoying the warm weather!!! 🕶🌴🌊⭐️

Een foto die is geplaatst door null (@britneyspears) op
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.