Britney Spears nog steeds smoorverliefd

Britney Spears is nog steeds smoorverliefd.
Instagram Britney Spears is nog steeds smoorverliefd.
De hele wereld mag weten dat het goed gaat met Britney Spears. De zangeres postte een foto van zichzelf met haar liefje Sam Asghari op Instagram, waarin ze haar liefde voor hem niet onder stoelen of banken steekt.

"Ik ben nu meer dan een jaar samen met deze man. Elke dag inspireert hij me een beter persoon te zijn en dankzij hem voel ik me het gelukkigste meisje op aarde!!", schreef de zangeres onder de foto. De twee ontmoetten elkaar in 2016 op de set van de opnames van haar videoclip 'Slumber Party'.

De 23-jarige Sam is een personal trainer en verhuisde met zijn familie van Iran naar de Verenigde Staten. Hij is inmiddels helemaal ingeburgerd in huize Spears; Britneys zoons Sean en Jayden kunnen het erg goed vinden met de vriend van hun moeder.

Onlangs maakte de Amerikaanse bekend een kleine Europese tournee te gaan doen. Hoewel ze Nederland overslaat, kunnen fans haar wel bewonderen in het Antwerpse Sportpaleis.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • guy perain

    En dan zeggen ze ''geld maakt niet gelukkig''!!