Britney duikt voor het eerst op na opname in psychiatrische kliniek

Britney duikt weer op na opname in kliniek.
Twitter Britney duikt weer op na opname in kliniek.
Britney Spears (37) is voor het eerst weer in het openbaar gespot, na haar opname in een psychiatrische kliniek. Ze werd gezien in het The Montage hotel in Beverly Hills, waar ze samen met haar partner Sam Asghari geniet van enkele vrije dagen, voor ze zich weer laat opnemen. 

Britney droeg een rode zomerjurk en had een paar rode sneakers in de hand toen ze het hotel gisteren verliet. Sam kwam nogal beschermend over en probeerde zijn vriendin af te schermen voor de fotografen. Volgens insiders werden de ziekte van Britney’s vader (die een tijdje in levensgevaar was na een gebarsten blinde darm), de druk van haar job en de zorg voor haar kinderen haar te veel. Daarom zou ze dertig dagen in een psychiatrische kliniek verblijven, om daar aan haar mentale gezondheid te werken.

Even ging zelfs het gerucht de ronde dat Britney er tegen haar wil zou worden vastgehouden, maar in het licht van deze recente foto’s lijkt dat heel onwaarschijnlijk. “Het gaat al beter met haar, maar ze komt nog niet permanent naar huis”, klinkt het. “Ze moet nog even aan zichzelf werken, al vindt ze het heel moeilijk om zo lang weg te zijn bij haar kinderen.” Britney heeft twee zoontjes, Sean (13) en Jayden (12). 

Gisteren trokken enkele Amerikanen de straat op met ‘Free Britney’-protestbordjes, uit angst dat de zangeres niet uit eigen wil mocht vertrekken. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • daniel daue

    Zonde want ze was vroeger knap