Bridget Maasland voorspelt: “Met André Hazes word ik stokoud”

Bridget Maasland weet het zeker, in André Hazes heeft zij dé man geworden met wie ze oud wordt. Dat laat Bridget doorschemeren in haar laatste column voor Vrouw.
ANP Kippa Bridget Maasland weet het zeker, in André Hazes heeft zij dé man geworden met wie ze oud wordt. Dat laat Bridget doorschemeren in haar laatste column voor Vrouw.
Bridget Maasland (45), de nieuwe vriendin van André Hazes (25), heeft in haar allerlaatste column voor Vrouw vooruitgeblikt op 2020. Uiteraard kwam ook haar relatie met André aan bod: “De vent is er.”

Bridget Maasland kijkt vooruit naar het komende jaar en kijkt daarbij ook naar haar liefdesleven. “Blijf ik voor altijd die alleenstaande moeder of is nou eindelijk eens een keer die leuke vent voorbijgekomen met wie ik stokoud ga worden", vraagt ze zich af. “Tenminste, ik word oud en hij blijft voor altijd jong. Denk ik.”

En Bridget antwoordt in haar column ook op een prangende vraag die velen zich stellen: “Waarom zijn al mijn vriendjes toch steevast jonger dan ik ben?” Het antwoord heeft ze ook: “Dat heeft vast ook al met die ‘laatste keer’ te maken. Zij hebben dat nog helemaal niet zo vaak meegemaakt. Zij staan nog niet stil bij het feit dat iets zomaar ineens voor het laatst kan zijn. Zij zijn de passie voor het leven nog lang niet verloren. Zij liggen niet op vrijdagavond onderuitgezakt in hun joggingbroek op de bank met een flesje bier en een saaie voetbalwedstrijd. Zij willen de wereld zien, de stad onveilig maken, en vooral zingen en dansen tot het weer licht wordt.” 

“Ik heb precies hetzelfde”, zegt ze. “In mijn hoofd blijf ik ook altijd in de twintig. Net als die kerels.” De 25-jarige André Hazes past dus perfect in dat plaatje. “Dus die vent is er”, besluit Bridget. “2020 wordt mijn jaar.”
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Luc Desmet

  Ah dus hij blijft voor altijd jong. Omdat hij nu 25 is. Ok...

 • Anke van Heeckeren

  Droom maar lekker verder!!!!!!

 • Bertha Leestmans

  Zo als ze er aangekomen is, zo geraakt ze er ook weer vanaf.

 • freddy cardoen

  Wacht maar tot ze 10 jaar ouder is . Is zien dat hij dan stokoud met haar wil worden .

 • Wendy Ritman

  En je zoontje dan? Neem je die het nachtleven mee in... Of moet het steeds ergens anders zijn. Die mannen die op de bank zitten met een flesje bier dat zijn echte papa's