Bram Coppens: "Ik wist niet eens wie Astrid was"

PHOTO NEWS
Vanaf volgende week kunnen we het reilen en zeilen van Astrid Coppens (voorheen Bryan) weer volgen op  VIJF. Den John en De Lau zijn niet meer van de partij, maar haar kersverse man Bram Coppens daarentegen des te meer. Al heeft hij de vorige reeks nooit gezien, zegt hij in TV Familie.

Bram en Astrid leerden elkaar kennen op een feestje, maar liefde op het eerste zicht was het allerminst. "De eerste keer dat Astrid en ik samen op een feestje waren, hadden we geen oog voor elkaar. Een jaar later kwam ik haar opnieuw tegen, maar toen zat ze volop in die scheiding. Ik beschouwde Astrid als 'verboden terrein'. Uit respect voor haar situatie. Maar toen we aan de praat raakten, klikte het. En ja, gevoelens kan je niet tegenhouden, hé."

Hij kende haar ook van haar noch pluimen bij hun eerste ontmoeting. "Ik wist totaalniet wie ze was. Veel mensen denken dat ik voor háár naar Los Angeles ben verhuisd, maar ik woonde er al toen Astrid hier een hype werd. En eerlijk: ik ben blij dat ik haar niet op díe manier kende. Ik denk niet dat onze liefde dan zo organisch gegroeid zou zijn. Ik zou veel meer afstand hebben genomen van Astrid. Ik hou er namelijk niet van om in de schijnwerpers te staan, en Astrid was toen een echt fenomeen, hé."

Intussen zijn de twee getrouwd, wat ook te zien zal zijn in het nieuwe seizoen. "Dat was de allermooiste dag van mijn leven. Ik wist van niks, hé. Bram had dat allemaal stiekem georganiseerd", aldus Astrid. Ze hebben een heel sterke relatie samen, klinkt het. "We kunnen elkaar álles zeggen, zijn 100% eerlijk tegen elkaar. Bij Bram durf ik volledig mezelf zijn en mag ik bijvoorbeeld ongegeneerd huilen. En ook niet onbelangrijk: er is veel passie. Iets wat ik nooit echt in een relatie heb gekend, moet ik toegeven."