Bradley Cooper wil reünie met Lady Gaga: “Dat zou echt geweldig zijn”

Bradley Cooper en Lady Gaga op de Oscars.
AFP Bradley Cooper en Lady Gaga op de Oscars.
Acteur Bradley Cooper (44) mag dan niet van plan zijn om samen met Lady Gaga op tournee te gaan met de nummers uit  ‘A Star Is Born’, toch ziet hij andere mogelijkheden om de succesfilm weer tot leven te wekken. 

Bradley Cooper was donderdag te gast in ‘The Ellen DeGeneres Show’. Toen de presentatrice hem vroeg naar ‘A Star Is Born’, die hij schreef, regisseerde, produceerde en waarin hij ook acteerde, bekende hij dat hij niet van plan was om met de nummers uit de film op tournee gegaan. Nochtans vragen heel wat fans daar al lang om. Toch zag hij een andere mogelijkheid voor een reünie met Lady Gaga, die de andere hoofdrol voor haar rekening nam. “Wat ik een cool idee vind, is om misschien één avond het script live te brengen en de nummers te zingen terwijl we het scenario lezen", vertelde hij aan DeGeneres. “Dat zou geweldig zijn, niet?”  

‘A Star Is Born’ kwam in oktober 2018 wereldwijd uit en werd meteen een groot succes. De film werd genomineerd voor acht Oscars, maar kon er maar ééntje verzilveren: die voor ‘beste originele nummer’, voor ‘Shallow’. Cooper bracht het nummer samen met Lady Gaga live op de Oscars, en was daar - ondanks zijn beperkte zangervaring - niet erg zenuwachtig voor. “Ik was eigenlijk niet zo nerveus”, vertelde hij. “Ik had ook zo hard gewerkt, en Lady Gaga was erg behulpzaam. Maar het was echt angstaanjagend. Ik ben geen zanger en ik had voor deze film ook nog nooit gezongen, dus dat was echt bizar.”

“Maar het toont gewoon aan dat wanneer je echt hard werkt, en je omringd wordt door mensen die je helpen, je dingen kan doen die je nooit mogelijk achtte. Want ik dacht: mensen zullen nooit meer naar de film kijken als dat optreden slecht is. Maar het voelde geweldig.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.