Brad Pitt woont Sunday Service van Kanye West bij

Photo News
De spirituele dienst van Kanye West, de zogenaamde Sunday Service, kon ook deze zondag weer op een aantal beroemde bezoekers rekenen. Deze keer nam onder meer Brad Pitt een kijkje tijdens de dienst.

Al voor de tweede keer ging de acteur naar de dienst. Op beelden van TMZ is te zien hoe Pitt een praatje maakt met West en op beelden van bezoekers zie je de acteur dansend tussen het publiek staan. Volgens de site werd Pitt nauwelijks gestoord door fans tijdens de viering.

Ook Wests schoonfamilie was weer present op de Sunday Service. Vrouw Kim Kardashian en haar zussen Khloé, Kourtney en Kendall woonden de dienst bij. Kanye West kiest telkens andere locaties voor de dienst, in en rond Los Angeles. Deze zondag koos hij voor de wijk Watts.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.