Brad Pitt veroorzaakt kettingbotsing

Brad Pitt reed afgelopen maandag met zijn Tesla in op een kleine zilveren Nissan, die daardoor tegen de voorliggende Kia-truck botste.
EPA Brad Pitt reed afgelopen maandag met zijn Tesla in op een kleine zilveren Nissan, die daardoor tegen de voorliggende Kia-truck botste.
Brad Pitt heeft maandag een botsing in Los Angeles veroorzaakt, waarbij meerdere auto's betrokken waren. De acteur bleef ongedeerd, evenals de inzittenden van andere auto's. Dit meldt Radar Online.

De acteur reed met zijn Tesla in op een kleine zilveren Nissan, die daardoor tegen de voorliggende Kia-truck botste. Nadat iedereen van de eerste schrik bekomen was, vulden de drie chauffeurs gezamenlijk het schadeformulier in en bekeken ze de schade.

Inmiddels stroomden de paparazzi toe om foto's te maken van de acteur en 'het plaats delict'. Brad bleef er kalm onder en handelde de zaak netjes af. Daarna keerde hij huiswaarts richting de wijk Los Feliz, waar hij woont.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lode Van de Keere

    3 voertuigen botsen en dat is volgens jullie een kettingbotsing??