Brad Pitt heeft het helemaal gehad met beroemde vrouwen

Brad Pitt was ook even samen met Gwyneth Paltrow.
Photo News Brad Pitt was ook even samen met Gwyneth Paltrow.
De mislukte huwelijken met Jennifer Aniston en Angelina Jolie hebben Brad Pitt een afkeer gegeven van beroemde vrouwen. Hij zou in de toekomst zeker nog wel eens willen trouwen, maar dan graag met iemand die buiten de schijnwerpers leeft, melden vrienden van de acteur aan Page Six.

"Ik zie Brad niet nog een keer vallen voor een beroemde vrouw," aldus een insider. "Maar het kan voor iemand buiten het vak wel lastig zijn, omdat je door je relatie dan ineens in de schijnwerpers staat. Hij gaat momenteel het liefst met zijn vrienden om, via wie hij mensen ontmoet. Zo voelt het vertrouwd aan.”

Een eventuele nieuwe dame in het leven van Brad hoeft ook niet te rekenen op een baby. "Nee, dat wil hij niet meer. Hij richt zich op de kinderen die hij deelt met Angelina en hun belang staat voorop. Zij vormen zijn grootste prioriteit.” Naast Aniston en Jolie had de acteur ook relaties met actrices Gwyneth Paltrow en Juliette Lewis, eveneens Hollywoodsterren.

Pitt is momenteel verwikkeld in een vechtscheiding met Angelina Jolie, die allesbehalve soepel verloopt. De twee worden het maar niet eens over de voogdij van hun zes kinderen, waardoor er nu een speciale voogdij-expert aangesteld is.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hendrik Patyn

  Mr Schepens, dan heb je de juiste vrouw nog niet ontmoet, Ik zou de mijne niet meer willen missen...

 • annita Van looy

  Groot gelijk ,oppassen voor de vrouwen Brad.

 • Lucynda van der Does

  Ik geef me meteen op.

 • Jos Schepens

  Beroemd of niet beroemd, ik vraag mij al lang af wat de meerwaarde is van de moderne Westerse vrouw in het leven van een man!