Brad Pitt had meer dan 100.000 euro over voor een date met Emilia Clarke, maar dat was niet genoeg

Brad Pitt en Emilia Clarke
Photonews Brad Pitt en Emilia Clarke
Brad Pitt heeft tijdens een veiling iets meer dan 100.000 euro geboden voor een date met Emilia Clarke. Voor dat bod wilde hij een aflevering van 'Game of Thrones' kijken in gezelschap van de hoofdrolspeelster.

Kit Harington, die de rol van John Snow speelt in 'Game of Thrones', dreef tijdens de benefietveiling in Hollywood flink de prijs op. Het bieden begon volgens TMZ met bijna 17.000 euro, maar al snel had Brad 75.000 euro geboden, terwijl Harrington op dat moment even naar het toilet was.

Kit grapte na zijn toiletbezoek nog dat hij Emilia Clarke wel zou vervangen tijdens de GOT-vertoning, waarna Brad Pitt zijn bod nogmaals verhoogde naar een dikke 100.000 euro. Helaas voor Brad werd hij uiteindelijk overboden door iemand die bijna 134.000 euro over heeft voor een tv-avondje met de actrice achter het GOT-personage Daenerys Targaryen.

Kit Harington en Emilie Clarke in 'Game of Thrones'.
HBO Kit Harington en Emilie Clarke in 'Game of Thrones'.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Joris Bosman

    Hij is blijkbaar al zijn charme en sexappeal kwijt dat hij al moet betalen voor een date... .sukkel!

  • Denise Marie Victorine Slegers

    Zot zijn doet geen zeer !