Bouwproject Kanye West alweer tegen de vlakte

AP
Kanye West (42) moet op zoek naar een nieuwe plek voor de bouw van zijn sciencefictionkoepels. De prototypes van de door hem ontworpen ‘huizen van de toekomst’ in zijn achtertuin in Calabasas zijn bijna allemaal afgebroken, zo heeft TMZ ontdekt. De entertainmentsite plaatste foto’s van de resten.

Het leek al een kwestie van tijd voordat Kanye de door Star Wars-geïnspireerde huizen om moest laten gooien. Buren hadden geklaagd over geluidsoverlast waarna bleek dat de rapper niet over de juiste vergunningen beschikte. Kanye kreeg 45 dagen de tijd om de papieren op orde te krijgen of de keuze om de koepels te slopen. Het is niet duidelijk of Kanye direct op zoek gaat naar een andere locatie. Recent kocht hij wel een grote ranch in Wyoming. 

De echtgenoot van Kim Kardashian bedacht de sciencefictionkoepels speciaal voor minderbedeelden en noemde ze ‘de huizen van de toekomst’. Als het aan de rapper ligt worden dergelijke woongemeenschappen overal in de wereld gebouwd.

Photo News
Photo News2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Karel Tichmann

    En de rede is, het is in een buurt (Calabasas) van huizen die tientallen miljoenen $ kosten. Kayne West (een Trump supporter) heeft een waarde van ongeveer $250 miljoen. Kanye West en Kim Kardashian West samen, halen makkelijk $510 million. Deze twee hebben gewoon teveel geld. De ranch in Wyoming, heeft hij gekocht voor $14 miljoen, het beslaat uit honderden hectaren land en omvat een restaurant en salon, een schietbaan, een vliegbaan en meerdere huizen en paardenschuren...

  • Mario Tersago

    Knap en tegelijk mogen ze die man, een serieuze boete aan zijn broek smeren. Geld teveel? Niet reglementair? Geen boodschap aan, gewoon terug afbreken? Over geld en grondstofverspilling gesproken.