Boterhampasta, een levensgrote hertenkop en een geslagen vrouw: de meest bizarre celeb-tattoos

Tattoo's
rv Tattoo's
Justin Bieber (24) pakt uit met een foto van zijn volgetatoeëerde borst. "Meer dan 100 werkuren zitten hierin", schreef hij trots. "Als het niet zoveel pijn deed, zou iedereen vol tattoos staan." En daar heeft de Canadese ster allicht gelijk in. Je kan het zo zot niet bedenken, of één of andere celeb heeft er wel een tatoeage van.

Zo'n zestig tattoos sieren de torso van Justin Bieber (24). Het begon bescheiden, maar vorig jaar liet hij ook z'n ganse buik volzetten. Een leeuw en een kruis op z'n borst, bijbelverzen, een beer, engelenvleugels... 

(lees verder onder de foto)

Justin Bieber.
Instagarm Justin Bieber.

Miley Cyrus

Miley Cyrus
Photo News/Instagram Miley Cyrus

Miley Cyrus (25) en haar verloofde Liam Hemsworth (28) hebben allebei een tattoo van een pot Vegemite, een donkerbruine pasta die Australiërs graag op hun boterham smeren. Het lievelingseten van Liam, een Australiër.

(lees verder onder de foto)

Miley Cyrus' tattoo op de binnenkant van haar lip.
kos Miley Cyrus' tattoo op de binnenkant van haar lip.

Eén van Mileys vreemdste is toch wel de triestige kat-emoji aan de binnenkant van haar onderlip.  Zelfs Mileys voetzolen moesten eraan geloven.

(lees verder onder de foto)

Miley Cyrus laat nieuwe tattoo zetten op voetzool
Instagram Miley Cyrus laat nieuwe tattoo zetten op voetzool

Tom Boonen

Tom Boonen
Photo News/RV Tom Boonen

"Tommeke Tommeke, wat doe je nu?" De levensgrote hertenkop-tattoo op de rug van Tom Boonen (37) valt niet bij iedereen in de smaak.

Paris Jackson

feelin peachy

Een foto die is geplaatst door null (@parisjackson) op

"Je hebt bijna geen plekje meer over", klinkt het op de Instagrampagina van Paris Jackson (20). De enige dochter van de King of Pop heeft tatoeages op haar armen, handen, borst en schouders. Op de foto's voor de nieuwe campagne van Calvin Klein werden Paris' tattoo's handig weggephotoshopt.

Evi Hanssen

Evi Hanssen
Instagram Evi Hanssen

Joe-presentatrice Evi Hanssen (39) houdt het braaf met de namen van haar zoontjes Scout (11) en Mac ( 7).

Ben Affleck

Ben Affleck
Photo News Ben Affleck

Ben Affleck (45) kreeg nogal wat spottende opmerkingen over zijn enorme, kleurige rugtatoeage van een feniks die uit z'n as herrijst én over z'n vetrolletjes hier en daar. Hij werd zelf vergeleken met Homer Simpson. De acteur kon er wel mee lachen. "Alles oké met mij", reageerde hij op Twitter. "Gewoon een dikke huid met opzichtige tatoeages."

Amber Rose

Sometimes you just need a break to remember how much of a strong, Amazing, Bad Bitch you are #loscabos

Een foto die is geplaatst door null (@amberrose) op

Twintig stuks heeft model/actrice Amber Rose (34) inmiddels. Daaronder: een hond met twee botten, een klavertje vier, het woord 'pijn' op haar duim, de Hollywood-sign... De tattoo met de afbeelding van haar ex-man Wiz Khalifa liet ze na de scheiding aanpassen naar een portret van Slash van Guns N' Roses. 

Sergio Herman

Sergio Herman.
Instagram Sergio Herman.

Sergio Herman heeft iets met tattoo's. De 47-jarige sterrenchef werkte samen met Henk Schiffmacher, één van Nederlands beste tatoeëerders. "Ik liet hem één van zijn tatoeages driedimensionaal uitwerken", vertelde Sergio in 'Het Nieuwsblad'. "Daar hebben we een mal van gemaakt. Daarmee versier ik een chocoladedessert dat ik Chocolate Emotion heb gedoopt. Voor dat dessert gebruik ik chocolade uit Papoea Nieuw Guinea, want daar is de tatoeagekunst ontstaan." 

Kürt Rogiers

Kürt Rogiers
Dieter Bacquaert/Qmusic Kürt Rogiers

Kürt Rogiers (47) liet acht jaar geleden de eerste letters van zijn dochters namen in zijn nek tatoeëren: Lola (12) en Merlijn (9). "De L is zwierig omdat dat het best bij het speelse karakter van Lola past. De M is meer massief. Merlijn staat met beide voetjes op de grond", aldus Kürt. Het was een impulsieve beslissing. Pas een kwartier voor te tatoeëerder begon, kon hij zijn vrouw Els bereiken voor goedkeuring.

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens
Photo News Vanessa Hudgens

Voor haar eerste tattoo, een vlinder, deed Vanessa Hudgens (29) een beroep op Rihanna's favoriete tattoo-artiest Bang Bang. "Ik wou die tattoo al jaren", aldus de actrice/zangeres. "Een week voor ik geboren werd, landde er een vlinder op mijn moeders buik. Daarom noemde ze mij Vanessa, dat is afgeleid van het Latijnse woord voor vlinder. Ik voel mij er wel stoer mee."
 

Angelina Jolie

Angelina Jolie
Instgram Angelina Jolie

Angelina Jolie (42) heeft overal tattoo's: op haar onderrug, schouderblad, onderarm, pols, schouder, heup en in haar nek. Ze heeft er al verschillende laten verwijderen of verbergen.

Tijdens haar huwelijk met Billy Bob Thornton liet Angelina Jolie zijn naam op haar arm tatoeëren. Na de scheiding verklaarde Angelina nooit nog zo dom te zullen zijn om de naam van een geliefde op haar lichaam te zetten. Later liet ze er de coördinaten van de geboorteplaatsen van haar kinderen en (ex-)man Brad Pitt overheen zetten

Op haar linkerschouder blad staat een magische spreuk in het Cambodjaans die haar en adoptiezoon Maddox, die Cambodjaanse roots heeft, moet behoeden voor ongeluk.

Enkele maanden voor hun echtscheiding lieten Angelina en Brad in Thailand tatoeages zetten die met eeuwenoude tekens hun band als man en vrouw symboliseren. Ze zijn het werk van een voormalige boeddhistische monnik. De kans is groot dat ook deze tekening eraan moet geloven.

Beckham en zonen

David en Brooklyn Beckham tattoo
H&M/Instagram David en Brooklyn Beckham tattoo

David Beckham (42) is heeft een echte tattoo-verslaving. Hij heeft er tientallen, de meeste verwijzen naar vrouwlief Victoria en hun vier kinderen. Maar ook een grote afbeelding van Jezus die door drie engelen uit zijn graf wordt gedragen, een mysterieuze vrouw in een bos, bijbelteksten en... wolken. De engel op zijn rechterbovenarm liet hij zetten in de nasleep van zijn buitenechtelijke affaire met zijn assistente Rebecca Loos.

Ook oudste zoon Brooklyn (19) is eraan begonnen. Hij heeft o.a. een indianenopperhoofd, een fototoestel, een kompas, een arend, een roos, de tekst 'Made in England' en een hartje met 'Mum'.

Evi Hanssen

Evi Hanssen.
Instagram Evi Hanssen.

Presentatrice Evi Hanssen (39) liet Scout (9) en Mac (7), de namen van haar zoontjes, op haar onderarmen tatoeëren.

Rapper Eve

#laterepost from sunday night love the gold leaf in my hair and the #warm tones in my makeup @ernestocasillas

Een foto die is geplaatst door null (@therealeve) op

Rapper Eve (39) heeft twee pootafdrukken op haar borsten staan. Een souveniertje aan haar tijd als pornoster. 

Mike Tyson

Gewezen bokskampioen Mike Tyson (51) heeft een opvallende tribal-tattoo in zijn aangezicht. Zijn linkerarm is opgedragen aan zijn ex-vrouw Monica Turner. Op zijn andere arm heeft hij een portret van Mao, en Che Guevara siert zijn rechterzij. 

Hayden Panettiere

Can anyone here read her tattoo?!!!✖️👀🙌🏽

Een foto die is geplaatst door null (@_hayden_panettiere_) op

'Vivere senza rimpianti' is Italiaans voor 'leven zonder spijt'. Jammer genoeg staat er bij actrice Hayden Panettiere (28) "rimipianti", met een 'i'.

Chris Brown

for all the haters 😆

Een foto die is geplaatst door null (@chrisbrownmusica) op

Hij sloeg zijn toenmalige vriendin Rihanna bont en blauw. Met zijn tattoo van een geslagen vrouw in zijn hals gooide Chris Brown (28) nog wat olie op het vuur. "Smakeloos", is de meest gehoorde commentaar.

Sean Dhondt

Getting tatted by @allisonscottmu💥 What are you up to this Friday night? #creation #energy #luck #youth

Een foto die is geplaatst door null (@seandhondt) op

Presentator Sean Dhont (34) hoeft niet eens de deur uit als hij een nieuwe tatoeage wil. Hij laat ze gewoon door zijn Amerikaanse echtgenote Allison zetten.

Dwayne “The Rock” Johnson

Een foto die is geplaatst door null (@dwaynej0hnson) op

Ed Sheeran

Ed Sheeran
Instagram Ed Sheeran

"Je zal er niks van zien op mijn trouw", lacht Ed Sheeran (27). De hitzanger heeft naar verluidt zestig tatoeages.

Cheryl Cole

Cheryl
Photo News/Instagram Cheryl

De Britse zangeres Cheryl Cole (34) won de poll 'welke celebrity heeft de lelijkste tattoo'. De rozen op haar onderrug en billen kostten naar verluidt 10.000 dollar.

Cara Delevingne

Cara Delevigne
Photo News/Instagram Cara Delevigne

Supermodel Cara Delevigne (25) is verslaafd aan bacon. Dat is de enige reden waarom ze deze bizarre tatoeage op haar voetzool liet zetten. Haar fans mochten trouwens mee kiezen: "Moet ik een tattoo van bacon of een van kaas laten zetten?" vroeg Cara op Twitter. 

Harry Styles

Harry Styles
Belga Harry Styles

Foute vlindertattoo's zijn duidelijk niet alleen voor meisjes... Onder anderen gewezen One Direction-zanger Harry Styles (24) bezondigde zich eraan.  

Josje

Can't touch my coconut, OK. 😋 #tb

Een foto die is geplaatst door null (@josjecoos) op

Natalia

Mathias Vergels

#honeymoon #paradise #workhardplayhard #tane #mybeautifulwife

Een foto die is geplaatst door null (@vergelsmathias) op

Liam Payne

Liam Payne
Instagram Liam Payne

Dan Osborne

Dan Osborne
Photo News/Instagram Dan Osborne

An Lemmens

An Lemmens
VTM An Lemmens

Pommeline en Fabrizio ('Temptation Island')

Fabrizio en Pommeline van 'Temptation Island'
VIJF Fabrizio en Pommeline van 'Temptation Island'

Dennis Rodman

Dennis Rodman
Photo News Dennis Rodman37 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Karlien Guldemont

  Ik heb er 1, een kleintje. Met een betekenis, alleen voor mij. Een reminder... verder doet iedereen wat hij wil.

 • Geert Matthys

  Ze hebben allemaal hetzelfde gemeen : hun visie op het universum is de enige correcte

 • Anne Jacobs

  Als het gewoon om het pijngevoel te beleven is, steek je kop eens tussen de deur, 't zal goed doen en het is gratis.

 • Juliette Francois

  Helemaal eens met Renée. Een subtiele en originele tattoo is mooi. Maar de meesten kunnen niet meer stoppen en dan wordt het echt lelijk. Je gooit je tattoos niet in iemands gezicht maar je draagt een tattoo als een subtiel juweel. Als de gezondheid het toelaat, worden we allemaal ouder... Met zo'n volgeklad dun en verouderd vel wordt het dan wel heel erg zielig.

 • ERICH SKOTTKE

  Het zijn jammer genoeg geen.....bloedgevers...want van vele van deze zijn de lymfeklieren gekleurd...lees vergiftigd !!!