Bodyshamer haalt uit naar Thuis-actrice, maar die reageert op gepaste wijze

Een
"Ik ben een voorbeeld van een gezonde vrouw die ongelofelijk gelukkig is." Zo legde Thuis-actrice Moora Vander Veken een bodyshamer het zwijgen op die haar beledigde op de Boekenbeurs.

Moora was op de Boekenbeurs om handtekeningen uit te delen, en voor de échte fans maakte Moora ook tijd om even op de foto te gaan. Het was één van die fans die vandaag op Twitter onthulde dat een andere bezoeker van de beurs een opmerking over haar gewicht had gemaakt: "Amaai, da's ook geen mager". Ramona was duidelijk niet opgezet met de opmerking: "Shut the fuck up!!", schreef ze op Twitter. Moora - ook wel bekend als Olivia in Thuis - was daarna ook erg duidelijk op de sociaalnetwerksite. "Ik ben een voorbeeld van een gezonde vrouw die ongelofelijk gelukkig is! De rest, fuck it."

En de Twitter-gemeenschap is het alvast over één ding eens: Moora is een mooie vrouw met ballen aan haar lijf.

Dat een gelukkige vrouw een mooie vrouw is, kunnen wij alleen maar beamen. Daarom hieronder het bewijs met enkele prachtfoto's van de jonge actrice, om alle bodyshamers het zwijgen op te leggen.

DE MAX DIT ❤️️ Merci lovers om af te komen, doet me veel. #julliezijndeliefste #boekenbeurs #11novemberterug !
REVE SOUS OPIUM ‍❤️‍‍Honored! Crazy crazy team! @stephphotography00 styling @lisanneporteners mua/hair @inebongaerts designer @seachshop
@alixthelabel x @vivianhoorn ❤️️ #alixkindofgirl #alixthelabel #moremoora
By @tijsvervecken
- - @ninacatalinadancet #moremoora