Blake Lively stopt met haar website: "Ik vind het eng"

Getty Images
Blake Lively stopt met haar lifestylewebsite Preserve. Vanaf 9 oktober is de website niet meer online. De actrice geeft aan waarom ze er de brui aan geeft.

"We hebben een geweldig team mensen die mooi werk doen voor de website. Maar we hebben de site destijds gelanceerd voordat het eigenlijk klaar was en sindsdien hebben we er eigenlijk nooit mee bereikt wat we zo graag hadden gewild: het heeft geen verandering teweeggebracht in de levens van veel mensen. En dat bedoel ik zowel in het klein als in het groot", aldus Lively.

"En dat is nou precies met welke gedachte ik hiermee ben begonnen." Ze wilde het niet alleen maar over haar leven hebben. "Dat heb ik er nooit mee bedoeld en dat werd het wel een beetje. Helemaal omdat het eigenlijk nog niet af was toen we ermee begonnen. En hoe hou je het dan goed bij?"

Nieuw project
"Ik vind het eng en spannend tegelijk. Ik had nooit gedacht dat ik de website oflline zou durven halen en dat ik zou durven zeggen dat dit niet is geworden wat ik ervan had verwacht."

Ze is al bezig met een nieuw project. "Ik neem mijn verlies en de enige manier om alle negatieve reacties het hoofd te bieden is om terug te keren met iets geweldig. En ik heb al een plan. Daar heb ik heel veel zin in."

Blake Lively is de partner van Ryan Reynolds.
EPA Blake Lively is de partner van Ryan Reynolds.