Blac Chyna gaat op de vuist met nieuwe vlam tijdens vakantie op Hawaii

Blac Chyna
Photo News Blac Chyna
Blac Chyna en haar nieuwe vriend Kid Buu hebben flinke ruzie gekregen tijdens een vakantie op Hawaii. De gemoederen liepen zo hoog op, dat er politie en een ambulance aan te pas kwam.

Volgens TMZ kregen de twee maandag ruzie toen Chyna haar nieuwe vlam beschuldigde van vreemdgaan. Dat zou volledig zijn geëscaleerd, waarbij de realityster haar vriend openkrabde. Hij zou haar daarna tegen een muur hebben geduwd en bij de keel hebben gegrepen.

Uiteindelijk raakte geen van de twee vechtersbazen gewond. Kid Buu plaatste na het incident een Spaanstalige tweet, waarin hij zei niet met zich te laten sollen “want ik ben een volwassen kerel.”

TMZ meldt ook dat Chyna haar uitstapje naar de eilandengroep niet had gemeld aan haar ex Rob Kardashian. Hij zou voor een dichte deur hebben gestaan toen hij zaterdag hun tweejarige dochter Dream bij haar wilde afzetten.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Christophe Moser

    Ze zouden al die zelfverklaarde ster- realityBS onder de titel "Freakshow" moeten plaatsen.