BINNENKIJKEN. Sandra Bullock zet optrekje in Georgia te koop voor 5,8 miljoen euro

PhotoNews
Goed nieuws voor wie graag een huis in de States wil kopen en daar een kleine 6 miljoen euro voor overheeft: Sandra Bullock (54) heeft haar huis op Tybee Island (in de staat Georgia) te koop gezet.

Het domein, dat aan het water ligt, bevindt zich net buiten de stad Savannah en is opgetrokken in plantagestijl. In totaal is het grondgebied 1,2 ha groot, met daarop twee grote huizen. Het ‘hoofdhuis’ heeft een woonoppervlakte van zo’n 312 m2, het ‘gastenhuis’ doet daar nog eens 265 m2 bovenop.

In totaal zijn er zeven slaapkamers, vijf badkamers (plus nog een apart toilet), een groot zwembad, een basketplein, een fitnessruimte en een game room. Bullock kocht het huis in 2001 voor zo’n 1,3 miljoen euro. De prijs is intussen dus fiks gestegen, al zijn de meubels wel inbegrepen in de prijs.

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Werner Ansoms

    De totale woonoppervlakte van 577m2 lijkt relatief klein voor 7 slaapkamers en zeker voor de vraagprijs. Klopt dit wel ?

  • Edwine Van der Hoeven

    PRACHTIG paleisje ! Alles is er mooi aan van de bouwstijl tot de inrichting met prachtig meubilair. En dat zwembad ! Werkelijk een droom van een huis....voor wie véél geld heeft.