BINNENKIJKEN. Meer dan 1 miljoen euro per week: Kylie Jenner huurt peperduur jacht voor haar verjaardag

Photo News/Instagram
Het mag duidelijk zijn dat geld geen enkele rol speelt voor Kylie Jenner. De realityster huurt voor haar 22e verjaardag een reusachtig jacht af, weet TMZ. Prijskaartje: meer dan 1 miljoen euro per week.

Kylie viert haar verjaardag eind deze maand op een jacht ter waarde van 250 miljoen dollar. Het gevaarte een weekje huren kost het zusje van Kim Kardashian 1,2 miljoen dollar (zonder extra kosten). De enorme rekening zal echter geen probleem zijn voor haar: de Kylie Cosmetics-bedenker werd vorig jaar namelijk uitgeroepen tot jongste selfmade miljardair ooit.

Het bijna 100 meter lange schip is onder meer uitgerust met een helikopterlandplaats, een sauna, een bioscoop, een schoonheidssalon, een stoomkamer en een zwembad met onderwaterverlichting. Het schip biedt ruimte aan 22 gasten, die op hun wenken bediend worden door 29 man personeel.

Naar verluidt zal de jacht rond gaan dobberen in de Mediterraanse zee. Het is nog onbekend wie Kylie allemaal uitnodigt voor het feest, maar haar beroemde zussen zullen ongetwijfeld welkom zijn. Zussen Kendall en Kourtney zijn in ieder geval al in de buurt. Zij zijn momenteel met vakantie in Italië.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lins Wiame

  Jawadde,ge hebt er die rijk geboren worden Of althans de naam mee krijgen. Het is mij iedereen toegewenst. Genieten als je het geluk hebt.Je hebt maar 1 leven.En ik als kleine garnaal in de grote zee zoals ze zeggen " falken"

 • Berthie Gijsen

  Als die zever niet in de media kwam ,was het rap gedaan met die hun opschepperij.

 • Jan Dekoninck

  Als je zoiets nodig hebt om gelukkig te voelen , dan ben je wel heel erg aan toe.........

 • alain hermans

  Zolang mensen te dure spullen kopen omdat haar naam erop staat kan je hun haar niks verwijten.iedereen kan eigen firma oprichten.

 • veerle ballegeer

  Voor zo'n mensen telt klimaatverandering blijkbaar niet, want ik denk niet dat dat bootje op electriciteit vaart.