BINNENKIJKEN. Leonardo DiCaprio verkoopt villa die hij kocht met zijn loon van ‘Titanic’

Photo News
Heb je toevallig een slordige 1,5 miljoen euro op overschot? Dan kan jij de eigenaar worden van de woning die Leonardo DiCaprio kocht met zijn loon van ‘Titanic’. De acteur heeft de villa in Hollywood na 19 jaar op de markt gezet.

DiCaprio kocht het huis in 1999, toen hij een grote naam begon te worden in Hollywood. Daar had het succes van ‘Titanic’ alles mee te maken. De villa, die gebouwd werd in 1931, heeft een woonoppervlakte van 330 m2 en heeft vier slaapkamers, vier badkamers en een wc. Daarnaast is er op het landgoed ook een zwembad en een afgesloten binnenplein met een fontein en een paviljoen. Het huis heeft parket en verschillende grote terrassen. Er is ook een lift aanwezig. 

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • chantal bruyneel

  Is inderdaad een koopje maar een renovatie hier en daar dringt zich wel op,zoals de keuken......mocht ik euromillions gewonnen hebven tzou de moment zijn geweest....

 • Peter Thys

  buitenkant oogt leuk maar binnen toch een ouderwetse triestige boel! Er is werk aan, misschien wat afdingen ! De staat van het huis weerspiegelt hem toch wat in de prijs,want het lijkt mij niet eens zo duur voor die buurt daar

 • Johan Van Biesen

  Dan zijn we verwonderd dat hij nog steeds vrijgezel is, geld koopt geen goede smaak.

 • Bertil Smeets

  Wat mij het meest opvalt zijn die lelijke vloertegels, die zijn zo goed te slopen met de electrische betonhamer.

 • DIRK SPRANGERS

  Mooi is wel iets anders....