BINNENKIJKEN. Demi Lovato verkoopt 'overdosishuis' voor 8,2 miljoen euro

Demi Lovato
Zillow/Reporters/Insightmed Demi Lovato
Demi Lovato wil af van het huis waarin ze in juli werd afgevoerd na een overdosis. De 26-jarige zangeres wil met een schone lei beginnen en zette haar villa in de Hollywood Hills te koop voor bijna 9,5 miljoen dollar (8,2 miljoen euro). 

Het huis net boven de bekende Sunset Strip heeft volgens immosite Zillow 4 slaapkamers, 6 badkamers, een zwembad, een bar, een bioscoopzaal en een indrukwekkend dakterras. Demi kocht het stulpje in het najaar van 2016 voor 8,3 miljoen dollar (ruim 7 miljoen euro) en hoopt het nu met winst van de hand te kunnen doen. 

Op 24 juli trof een medewerkster Demi bewusteloos aan in haar slaapkamer na een overdosis verdovende middelen. Ze verbleef 2 weken in het ziekenhuis en werd daarna opgenomen in een afkickkliniek. Sinds haar opname is de 'Solo'-zangeres niet meer in het huis geweest. “Ik moet me nu focussen op nuchter blijven en herstellen”, schreef ze in een Instagrambericht aan haar fans. “De liefde die jullie me hebben laten zien zal ik nooit vergeten, en ik kijk uit naar de dag waarop ik kan zeggen dat ik er aan het andere eind ben uitgekomen.”

Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Cassius Roy

  Leningske over 265040 jaar

 • Edmond Dantès

  Opnieuw een Amerikaanse vastgoedbubbel in de maak, is bijlange de prijs niet waard, kitscherige blokkendoos, voor dat geld moet je toch iets anders kunnen kopen.

 • Laura DeBacker

  Troost u Victor, ik kom ook net €10 te kort lol

 • Kevin Buekenhoudt

  Is er ook een kuisvrou bij?

 • romy verhove

  l.o.t.t.o =alweer een reden om lotto te spelen of "cash"