Billy Joel en Bon Jovi treden op tijdens coronabenefiet New York

Billy Joel, Bon Jovi (foto), Mariah Carey en andere artiesten treden digitaal op tijdens het benefietconcert Rise Up New York!
EPA Billy Joel, Bon Jovi (foto), Mariah Carey en andere artiesten treden digitaal op tijdens het benefietconcert Rise Up New York!
Billy Joel, Bon Jovi, Mariah Carey en andere artiesten treden digitaal op tijdens het benefietconcert ‘Rise Up New York’. Op 11 mei wordt geld opgehaald voor de organisatie Robin Hood, die zich op verschillende manieren inzet om New Yorkers te helpen in de coronacrisis. Dat laat de organisatie vandaag weten aan Amerikaanse media.

New York werd zwaar getroffen door het coronavirus. Met het benefietconcert wil de organisatie geld ophalen voor Robin Hood, een goed doel dat zich inzet voor minderbedeelden. Naast Billy Joel en Bon Jobi zullen ook sterren zoals Sting, Barbra Streisand, Bette Midler, Chris Rock, Jennifer Lopez, Jake Gyllenhaal en Trevor Noah meewerken aan het onlinebenefiet. Tina Fey neemt de presentatie van het evenement op zich.

De special is onder meer te zien op alle lokale tv-zenders van de stad New York en via verschillende digitale kanalen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.