Billie Eilish smeekt haar fans: "Zorg goed voor jezelf”

Billie Eilish maakt zich zorgen om haar fans
EPA Billie Eilish maakt zich zorgen om haar fans
De zeventienjarige popster Billie Eilish is erg begaan met haar (vaak even jonge) fans. Nadat ze enkele dagen geleden een concert in Australië moest stilleggen nadat een meisje onwel geworden was, roept Eilish haar fans nu op om beter voor zichzelf te worden. 

Enkele dagen geleden speelde Billie Eilish een concert in Melbourne voor 500 fans. Op een bepaald moment werd een meisje onwel, waarop Eilish het concert stillegde. Het meisje kreeg medische zorgen toegediend en voelde zich goed genoeg om de zaal te verlaten. Eilish zette daarna het concert voort, maar niet zonder een waarschuwing voor de rest van haar fans. “Dit is echt geschift, het spijt me wat er gebeurde", zei ze. “Het gaat goed met haar. Maar jullie betekenen alles voor me. Drink alsjeblieft genoeg water, eet alsjeblieft, zorg alsjeblieft goed voor jezelf.”

Muzikaal gaat het de ‘Bad Guy’-zangeres ondertussen voor de wind. In april speelde ze nog een erg gesmaakt concert op Coachella en ze is ook de eerste na 2000 geboren artiest die een nummer 1-album scoort in haar thuisland.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.