Bill Cosby stuurt opnieuw advocaten de laan uit: zit daar een strategie achter?

Cosby riskeert een celstraf tot dertig jaar.
AP Cosby riskeert een celstraf tot dertig jaar.
Bill Cosby heeft zijn advocaten wederom de laan uitgestuurd. Mogelijk probeert de gevallen komiek de misbruikzaak tegen hem langer te rekken, meldt Deadline.

Cosby wisselde ook van advocaten nadat een strafzaak tegen hem nietig werd verklaard. Dat zorgde ervoor dat de behandeling van de zaak, die opnieuw werd gedaan, vertraging opliep. De rechter gaf Cosby's nieuwe advocaten in augustus meer tijd om zich in te lezen.

De komiek, die door tientallen vrouwen wordt beschuldigd van seksueel misbruik, werd in april schuldig bevonden aan het drogeren en misbruiken van Andrea Constand. Eind september staan twee zittingsdagen gepland waarop Cosby te horen krijgt welke straf hij krijgt. Hij riskeert een celstraf tot dertig jaar.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • marijke boulet

    Hij heeft geld en is al 80 voorbij dus zal de zaak nog rekken tot zijn dood . Hij zal nooit ook maar 1 dag in het gevang zitten . Hier in België worden rechtszaken toch ook 20 of 30 jaar gerokken , meestal door grote bedrijven of verzekeringsmaatschappijen als ze schadevergoeding dreigen te moeten betalen .