Beyoncé is de bestverdienende vrouwelijke artiest

Beyoncé
EPA Beyoncé
De vrouw die het meeste geld verdient in de muziekindustrie is Beyoncé Knowles-Carter. De superster kon dit jaar omgerekend maar liefst 89 miljoen euro op haar bankrekening bijschrijven. Ze voert daarmee de lijst van best verdienende vrouwelijke artiesten van het Amerikaanse blad Forbes aan. Het geld kwam vooral binnen dankzij de verkoop van haar succesvolle album 'Lemonade' en de bijbehorende 'Formation'-tournee.

'Queen Bey' stoot hiermee de grootverdiener van 2016, Taylor Swift, van haar troon. Die zakte naar de derde plek met 37 miljoen euro aan inkomsten. Zij moest Adele voor zich dulden, die met 58 miljoen euro net even wat meer geld binnen harkte. Celine Dion (35 miljoen euro) en Jennifer Lopez (32 miljoen euro) maakten de top 5 compleet.

Het jaar 2017 was sowieso al meer dan geslaagd voor Beyoncé. In juni verwelkomde ze samen met Jay Z een tweeling; zoon Sir en dochter Rumi. De Carters hadden al een dochter, Blue Ivy.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.