Beyoncé en Jay Z verwachten een tweeling

afp
De Amerikaanse popster Beyoncé is zwanger van een tweeling. Dat nieuws heeft ze vandaag aan haar 92,4 miljoen volgers op sociaalnetwerksite Instagram bekendgemaakt.

Een grote gezinsuitbreiding dus voor Beyoncé en Jay Z. "We willen graag onze liefde en ons geluk met jullie delen", aldus Beyoncé bij een foto waarop ze poseert met een zwangere buik. "We zijn ontzettend dankbaar dat ons gezin groeit met twee, en willen jullie danken voor alle gelukswensen." Er werd niet meegedeeld wanneer de bevalling voorzien is.

Beyoncé Knowles en haar man, hiphopper Jay Z, zijn in 2008 in het huwelijksbootje gestapt. Ze hebben samen al een dochter, de vijfjarige Blue Ivy.

Vorig jaar gooide de gewezen zangeres van Destiny's Child nog hoge ogen met haar album 'Lemonade'. Op die plaat ging ze dieper in op haar huwelijksperikelen en haar verzoening met Jay Z.

We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. - The Carters

Niet op Coachella?

De aankondiging van Beyoncé heeft een groot deel van de wereld blij verrast, maar AEG Live is waarschijnlijk iets minder gelukkig. Het entertainmentbedrijf heeft de zangeres immers geboekt als een van de headliners op Coachella, een van de grootste Amerikaanse festivals.

Bronnen zeggen dat binnen het bedrijf niet iedereen op de hoogte was van Beyoncés zwangerschap. Het is bovendien nog maar de vraag of het optreden überhaupt kan plaatsvinden. Op basis van de foto die de zangeres op Instagram heeft gepost, schat TMZ dat Beyoncé zo'n vier à vijf maanden ver is. Coachella vindt halverwege april plaats, wat betekent dat ze dan hoogzwanger zou zijn.

"De show móet doorgaan. Ze leent die grote stoel van Dave Grohl maar", grapt een ingewijde. Grohl, frontman van de Foo Fighters, trad in 2015 een tijdlang op in een stoel toen hij zijn been brak. Dat werkte overigens ook prima voor Axl Rose, die vorig jaar hetzelfde deed op Coachella met een gebroken voet.

Beyoncé en Jay Z hebben al een dochter, Blue Ivy. Ze mocht twee jaar geleden mee het podium op toen haar mama de Michael Jackson Video Vanguard Award mee naar huis mocht nemen.
Getty Beyoncé en Jay Z hebben al een dochter, Blue Ivy. Ze mocht twee jaar geleden mee het podium op toen haar mama de Michael Jackson Video Vanguard Award mee naar huis mocht nemen.