Beyoncé en Jay Z geven gratis tourtickets weg omdat shows niet uitverkocht raken

Beyonce Knowles en Jay Z
Photo News Beyonce Knowles en Jay Z
Geen ticket hebben en op de avond zelf nog naar de venue gaan, het is meestal een kale reis. Je kan je de verbazing van Beyoncé en Jay Z-fans voorstellen toen ze in Glagow, Schotland, grátis tickets aangeboden kregen op de parking van de concerthal. 

Het optreden van vorige zaterdag was namelijk zo povertjes verkocht dat medewerkers van het koppel de tickets zomaar weggaven. Ook updates naar betere plaatsen werden zomaar aangeboden aan mensen die wél een tickets hadden gekocht. 

Queen Bey en haar Jay Z zijn al 10 jaar getrouwd en willen nog altijd liever niet zonder elkaar op pad. Een tour van hen beiden was langverwacht, dus er werden grote zalen geboekt. De ticketverkoop loopt echter totaal niet zoals gepland. Ook voor de komende concerten in Manchester en Londen zijn er nog honderden tickets beschikbaar. 

Het vreemde vooral raakte bekend via Twitter. Fans spoorden elkaar aan om alsnog naar het concert te komen: "Als je in de buurt bent, ga er dan voor! De tickets zijn toch gratis!", klonk het. 

De 'On The Run II'-tour komt niet door ons land. Vooral in Duitsland en Italië zijn nog tickets beschikbaar. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.