Ga naar de mobiele website
^ Top

Beyoncé en co halen 14 miljoen dollar op 1 uur tijd op voor orkaanslachtoffers

Beyoncé werkte ook mee aan de benefietavond Hand in Hand.
rv Beyoncé werkte ook mee aan de benefietavond Hand in Hand.
Dinsdagavond werd een grootschalige benefietavond 'Hand in Hand' georganiseerd in de Verenigde Staten die op bijna alle televisiezenders en via sociale media werd uitgezonden. Initieel was de benefietavond georganiseerd om de slachtoffers van orkaan Harvey te steunen. Maar door de ravage aangericht door orkaan Irma zullen ook de slachtoffers van deze natuurramp kunnen rekenen op een deel van de koek.

Aan de show, die een uur duurde, nam een ongeziene sterrenparade deel: Al Pacino, Robert De Niro, Leonardo Di Caprio, Justin Bieber, Julia Roberts, Justin Timberlake. Iedereen die iets of wat betekent in de Amerikaanse showbizz was op een manier betrokken bij de avond.

De Amerikaanse bevolking toonde zich alvast genereus. Tijdens de show zelf werd al zeker 14 miljoen dollar opgehaald, maakte presentator Billy Crystal bekend.

Orkaan Harvey, die later werd afgezwakt tot een tropische storm, kostte aan meer dan 70 mensen het leven in Texas. De dodentol van de doortocht van Irma in Florida, Georgia en South-Carolina ligt al op meer dan 40.

Instagram post by Justin Bieber * Sep 13, 2017 at 3:16am UTC

651.7k Likes, 10k Comments - Justin Bieber (@justinbieber) on Instagram

Getting ready to raise some money y'all. In the room where it happens. #handinhand

48.3k Likes, 588 Comments - Oprah (@oprah) on Instagram: "Getting ready to raise some money y'all. In the room where it happens. #handinhand"

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug