Betty doet het vanaf vanavond als erotische presentatrice

UNKNOWN
Betty, de rondborstige blondine die bekend werd dankzij het realityprogramma Big Brother, probeert het vanaf vandaag als presentatrice. Ze zal namelijk films aan elkaar praten op Vlaanderens eerste erotische zender Club 41.

Het digitale kanaal Life!tv (bij Telenet kanaal 41) maakt vanaf vanavond, niet toevallig op Valentijn, van 22.30 tot 6 uur plaats voor de erotische programmering van Club 41. Betty zal er sensuele films aan elkaar praten, maar ook haar eigen ervaringen en fantasieën delen met de Vlaamse kijkers. Om alvast in de juiste stemming te komen trekt ze graag kinky lederen outfits of kanten niemendalletjes aan, zo blijkt uit het promofilmpje.

In het verleden schrok de presentatrice/zangeres er ook nooit voor terug om over haar eigen sensualiteit te getuigen, ze zingt er bijvoorbeeld over in het sexy nummer 'Koel me af'. De blondine noemt zichzelf niet voor niets de 'koningin van de slaapkamer'.

In het begin zal Club 41 enkel buitenlandse producties brengen, maar de bedoeling is om binnen enkele maanden Belgische films te vertonen. Het gaat niet om harde pornografie, maar eerder sensuele films.

Controle
De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) zal de uitzendingen in de gaten houden en desgewenst optreden.

De VRM zal de uitzendingen van Club41 in gaten houden, laat de organisatie weten. "Maar de controle door de VRM is echter een controle die steeds dient te gebeuren na de uitzending. Preventief kan de VRM dus niet optreden", klinkt het.

"Het is de Kamer voor Onpartijdigheid en Bescherming van Minderjarigen van de VRM die kan beslissen om een procedure te starten tegen deze uitzendingen", luidt het nog.