Betrapt! Tieneridool snuift cocaïne op luxejacht

REPORTERS
Tieneridool Halsey (23) heeft één en ander uit te leggen. Alles lijkt er namelijk op te wijzen dat de zangeres op heterdaad betrapt is op het snuiven van drugs, vermoedelijk cocaïne. Dat schrijft Daily Mail.

Ashley Nicolette Frangipane, zoals Halsey echt heet, brak bij ons door met 'Closer', het nummer dat ze inzong met The Chainsmokers. In 2014 speelde Halsey ook het voorprogramma van The Kooks, en in 2015 nam ze dat van Imagine Dragons voor haar rekening. 

De zangeres, die vooral bij tieners populair is, werd gefotografeerd op een luxejacht voor de kust van Miami. De 23-jarige was in het gezelschap van vrienden en van haar lief, rapper G-Eazy. Hij is vooral bekend van zijn samenwerking met Britney Spears. Er werd stevig gefeest aan boord, met veel drank en drugs. Op één van de beelden is te zien hoe Halsey drugs - vermoedelijk cocaïne - snuift.  

Slechte invloed

Volgens fans is het door G-Eazy dat Halsey in contact komt met drugs. In 2016 dook er op Twitter een filmpje op waarin hij coke van de borst van een vrouw snuift. 

Halsey zelf hint geregeld naar haar druggebruik in haar liedjes

Halsey, met zwarte bikini, feestend op een jacht voor de kust van Miami.
Reporters / Mega Halsey, met zwarte bikini, feestend op een jacht voor de kust van Miami.
Halsey en haar vriend, rapper G-Eazy
Reporters / Mega Halsey en haar vriend, rapper G-Eazy
Reporters / Mega
Reporters / Mega
Reporters / Mega3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Fons Billen

    weeral een voorbeeld voor de jeugd!

  • Glenn Verbeeck

    Groot gelijk kind, doe zo verder.

  • Franky van Damme

    vogel voor de kat