Ben Affleck terug naar kliniek voor drankverslaving

Ben Affleck heeft zijn 30 dagen in de kliniek voltooid, maar wil zo graag beter worden dat hij zich toegelegd heeft op een langer verblijf. Dit meldde een bron aan E! News.
EPA Ben Affleck heeft zijn 30 dagen in de kliniek voltooid, maar wil zo graag beter worden dat hij zich toegelegd heeft op een langer verblijf. Dit meldde een bron aan E! News.
Op eigen initiatief heeft Ben Affleck besloten opnieuw een periode door te brengen in de afkickkliniek waar hij tot vorige maand al 40 dagen succesvol doorbracht. Dit meldt Perez Hilton.

“Hij zou de kliniek eigenlijk verlaten en een patient ‘op afstand’ worden, dus onder controle maar wel gewoon thuis. Hij heeft zich echter bedacht en is weer terug. Ben zal de nachten doorbrengen in de faciliteit, omdat zijn probleem niet eventjes in een maand te bestrijden is. Hij zet zijn schouders eronder en is bereid diep te gaan voor zijn herstel. Voor nu zijn zijn kinderen en zijn werk zijn motivatie om er weer volledig bovenop te komen,” aldus een bron.

Eerder deze week scheidde Affleck officieel van Jennifer Garner, nadat de twee al een paar jaar gescheiden van elkaar leefden. Het voormalige koppel heeft nog steeds een goede verstandhouding en deelt de voogdij van hun drie kinderen Violet, Seraphina en Samuel.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.