Ben Affleck en Jennifer Garner tekenen scheidingspapieren

Ben Affleck en zijn ex-vrouw Jennifer Garner.
EPA Ben Affleck en zijn ex-vrouw Jennifer Garner.
 Ben Affleck en Jennifer Garner zijn weer een stapje dichter bij hun officiële scheiding. De twee hebben volgens TMZ eindelijk de scheidingspapieren getekend.

Donderdag kwam Ben naar het huis van Jennifer om de laatste details op een rijtje te zetten. Ze hadden daarmee gewacht tot Ben klaar was met zijn laatste behandeling in een afkickkliniek. Het voormalige acteurskoppel, ook wel bekend onder de bijnaam Bennifer, hoeft nu alleen nog de documenten bij een rechtbank in te dienen zodat hun scheiding officieel kan worden verklaard.

Ben en Jennifer kondigden drie jaar geleden, na een huwelijk van ruim tien jaar, al aan dat ze uit elkaar gingen. Echt haast hadden ze niet want in april 2017 werd de scheiding pas formeel aangevraagd. Ook in het afgelopen jaar maakte het koppel, dat nog steeds bevriend met elkaar is, geen vaart met de afhandeling van de verdere papierwinkel. Dat kwam mede door de drankverslaving van Ben en zijn nieuwe verblijf in een kliniek.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.