Belgische zangeres ILSE tatoeëert prothese als verzet tegen ideaalbeeld

ILSE
Ilse Gevaert, de Belgische zangeres die ondertussen naar Brooklyn verkast is, heeft haar armprothese laten tatoeëren. Ze koos voor een phoenix, waarmee ze wilt aantonen dat ze haar prothese niet ziet als een "beperking", maar juist als een verzet tegen de pestkoppen en het onrealistische ideaalbeeld van de media en modewereld.

De Vlaamse Ilse verovert stilaan de wereld, en dat is ook te begrijpen met haar klok van een stem. Al is haar leven niet evident geweest, ze werd namelijk zonder linkerarm geboren. Ondanks die beperkingen trok ze van Gent naar het Amerikaanse Brooklyn om haar muzikale droom waar te maken. En daar lijkt ze nu in te slagen. ILSE haalde deze maand meer dan een miljoen kijkcijfers op haar YouTube kanaal en haar liedjes worden overal ter wereld op de radio gedraaid.

Als teaser voor haar nieuwe album 'I Am Human' deelde ze vandaag het poëtische intermezzo 'Phoenix', waarin ze ons niet alleen verrast met haar krachtige woorden, maar ook met een nieuwe getatoeëerde prothese in het symbool van - hoe kan het ook anders - een phoenix. Naar eigen zeggen liet ze de tattoo zetten om een statement te maken tegen het perfecte ideaalbeeld van de media en modewereld.