België heeft zijn eerste Miss Teen Belgium

Miss Teen Belgium
© Kevin Swijsen Miss Teen Belgium

België heeft zijn eerste Miss Teen België. De kandidaten mochten tussen de 16 en 19 jaar oud zijn, en dat overlapt deels met de leeftijden van de Miss België finalistes. De jongste van hen, Raphaella Deuringer (18) uit Waterloo zag haar kans en gaf zich op als kandidate. 

Binnenkort mag zij ons land vertegenwoordigen op de Miss Teen International verkiezing. 

Raphaelle studeert dit jaar af in economie-talen en wil nog graag drie jaar communicatie studeren, en daarna nog eens twee jaar journalistiek. Haar voornaamste doel is echter om de wereld rond te reizen. Haar trip naar Curaçoa om de wedstrijd bij te wonen, zal daar alvast een mooi begin van zijn. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Katia Maes

    Dit bericht berust op paar misverstanden. De eerste Miss Teen Belgium is nl paar jaar geleden naar Brazilie gegaan en belandde zelfs in top 5.

  • soumiyua kaskas

    Nou nou liza niet overdrijven. Ze is wellicht niet de moeder mooiste maar leeftijd ziet ze zeker niet eruit alsof ze 18 is maar ja make up doet soms niet alleen wonderen voor een gezicht maar het maakt in de meeste geval toch iemand ouder dan de eigenlijke leeftijd

  • Liza Robyn

    Ze ziet er bijna 30 uit