Bedrogen Kylie Minogue blaast verloving af

Photo News
Het sprookje is voorbij voor Kylie Minogue (48) en haar verloofde Joshua Sasse (29). Twee weken geleden kondigde de popzangeres nog aan dat ze haar naam zou veranderen in Kylie Sasse na haar huwelijk, maar zo ver is het niet gekomen. Bedrog zou aan de basis liggen van de break-up.

De twee leerden elkaar kennen in de zomer van 2015, op de set van de komische musicalserie 'Galavant', waarin Sasse de hoofdrol vertolkt. Minogue speelde daarin een gastrolletje. Ze kondigden hun verloving aan in februari vorig jaar, maar besloten meteen om niet te trouwen tot het homohuwelijk gelegaliseerd was in Australië.

Maar zover zal het dus niet komen, want er kwam een haar in de boter. In de vorm van de 34-jarige Spaanse actrice Marta Milans. Sasse werkte vorig jaar met haar samen op de set van de dramareeks 'No Tomorrow'. En hij zou een affaire met haar gehad hebben, zo schrijft de Britse tabloid The Sun.

Kapot
"Kylie is er kapot van, haar hart is gebroken", klinkt het uit de mond van een anonieme bron in de krant. "Ze dacht echt dat hij de ware was, maar ze vertrouwt hem niet meer."

epa

Minogue zou Sasse al uit haar appartement in West Londen gezet hebben, nadat ze terug was van de Haute Couture-modeweek in Parijs. "Het was in de Franse hoofdstad dat Kylie vermoedens begon te krijgen dat er iets niet in de haak was. Ze keerde terug naar Londen om Joshua te confronteren. Met het bekende resultaat."

belga