Exclusief voor abonnees

Bart Kaëll en Luc Appermont zijn 40 jaar samen: "Vreemdgaan heeft onze relatie goed gedaan"

Luc Appermont en Bart Kaël
Kristof Ghyselinck Luc Appermont en Bart Kaël
Opgeteld hebben ze meer dan 85 jaar ervaring in de showbizz en ze vormen al 40 jaar een paar, maar pas nu staan ze samen op de planken. In hun nieuwe voorstelling Bart en Luc intiem, 1 team geven Bart Kaëll (58) en Luc Appermont (68) een inkijk in hun leven. ‘En daarbij gaan we geen heikele onderwerpen uit de weg.’

Veertig jaar lief en leed delen, dat zorgt voor een bijzondere dynamiek tussen twee mensen, ook bij Bart Kaëll en Luc Appermont. Uit hun interactie blijkt hoe goed ze elkaar aanvullen, alsof hun individuele karakters beter tot uiting komen door de nabijheid van de ander. In 2010 verrasten de twee iconen van de Vlaamse showbizz het publiek met hun bekentenis dat ze al jaren een koppel waren. Zo gereserveerd als ze tot dan toe altijd waren over dat luik van hun leven, zo openhartig zijn ze vandaag in hun muzikale voorstelling Bart en Luc intiem, 1 team. 

"We relativeren onszelf en gaan daarbij de heikele onderwerpen niet uit de weg", vertelt Luc. "We praten vrijuit over dingen die ons geraakt hebben: de leuke, maar ook de minder leuke, zoals de overlijdens van Bart zijn vader en mijn moeder. We proberen heel eerlijk te zijn en tonen het leven zoals het is. De anekdotes en verhalen worden geïllustreerd met beelden en muziek. De voorstelling ligt ons na aan het hart, we hebben er twee jaar aan gewerkt. Onder anderen Steven Van Herreweghe, Gert Verhulst en Steven Goegebeur hebben trouwens heel wat suggesties gedaan."

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • joan lute

  Wat voel ik me zo gelukkig dat wij als gehuwd homokoppel vanaf onze eerste ontmoeting levenslange monogamie hanteren. Problemen of uiteenlopende meningen los je op door alles bespreekbaar te houden. Liefde op het eerste gezicht bestaat effectief en blijft eeuwig duren zolang je eerlijk en monogaam blijft. Wat je dierbaar is kwets je niet maar koester je juist.

 • magda schamp

  Jaren aan een stuk mocht er niks geweten zijn van hun relatie (ze hebben het nooit verzwegen!!) En eens ze er openlijk voor uitkomen zijn ze niet meer uit de media

 • guido vermeyen

  Die appelmont al altijd een rare kwieten gevonden.

 • Marc Statham

  Is een sympathiek koppel , en waren beiden top presentatoren

 • DIRK VAN DESSEL

  Hopelijk zijn ze niet "moeten" trouwen....;