Bart De Pauw werkt aan nieuw sketchprogramma

Bart De Pauw
© VRT Bart De Pauw
Bart De Pauw leek voorgoed van het toneel verdwenen, maar niets is minder waar. Volgens Het Nieuwsblad werkt hij momenteel in alle stilte aan een nieuw sketchprogramma.

Koeken Troef!, het productiehuis van De Pauw, bleef in zijn afwezigheid steeds programma's maken voor SBS, waaronder zenders Vier en Vijf vallen. Nu werkt De Pauw echter weer mee achter de schermen. 

"Dat programma wordt nu getest", zo zegt woordvoerder Kristof Demasure. "Bij groen licht zal het op Vier te zien zijn."

Bart De Pauw zal zelf niet in beeld komen, maar hij is wel betrokken bij de productie. Wat zijn taak precies is binnen de ontwikkeling van het programma, is nog niet duidelijk. 
100 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frans Collert

  Verder doen Bart, doen!

 • Martine Werbrouck

  Bart als je dit leest ik ben super content dat we weer iets van je horenMaar ik zou het liefst Jou terug zien op het scherm want jij weet tenminste hoe je de mensen aan het lachen brengt

 • Bernaerts Diane

  Hoe zit dat nu eigenlijk met al die vrouwen die zogezegd klacht gingen indienen tegen De Pauw? Tot dusver nog niets van gehoord....

 • Paul VANHUFFELEN

  Wij hebben je zo gemist Bart ! Kom aub snel terug ZELF op het scherm, please !!

 • nina deyrne

  Meer dan welkom. Hopelijk snel weer zelf op het scherm!