Barack Obama feliciteert Michelle voor haar 56ste verjaardag met ontroerende foto’s van hun tweetjes

Barack Obama plaatste vier schattige zwart-witfoto's op sociale media.
Twitter Barack Obama plaatste vier schattige zwart-witfoto's op sociale media.
“Een ster”, zo noemt Barack Obama zijn 56-jarige vrouw. Om haar te feliciteren met haar verjaardag plaatste hij enkele schattige foto’s op zijn Instagram- en Twitteraccount. En de wereld smult ervan.

Vier zwart-wit plaatjes deelde de voormalige Amerikaanse president. “In elke scène ben jij mijn ster”: luidt het bijschrift. “Fijne verjaardag, schatje.” 

Het is niet de eerste keer dat Barack Obama punten scoort met foto’s. Vorig jaar plaatste hij ook al een foto op zijn Instagram en Twitter waarop een jonge Barack en Michelle te zien waren. “Ik wist het toen al en ik ben er vandaag helemaal van overtuigd: je bent er één uit de duizend. Gelukkige verjaardag”, schreef hij erbij.

“Vreselijke eerste indruk”

Barack en Michelle zijn inmiddels 27 jaar getrouwd. Volgens Michelle had hun leven er echter helemaal anders kunnen uitzien. In haar memoires ‘Becomming’ schreef ze dat hun relatie er bijna niet was geweest. Barack maakte namelijk een “vreselijke eerste indruk” – hij was te laat en compleet verzopen door de regen – en ze wilde eigenlijk ook niet met hem daten omdat hij haar stagiair was in het advocatenkantoor waar ze werkte. Ze probeerde hem zelfs te koppelen aan een vriendin. Maar Barack was zo vasthoudend dat ze uiteindelijk met hem een ijsje ging eten. En de rest is geschiedenis.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Philippe Schotte

    Jammer dat ze geen kandidaat wil zijn als nieuwe president , geweldige dame !!